Te huur: ruime Appartementen

Van alle gemakken voorzien

Elk appartement biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een aparte slaapkamer, een badkamer met stortdouche, een open keuken, een ruime living en een schitterende vide.

De keuken is voorzien van een complete inventaris en is goed uitgerust met keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en Senseo koffieapparaat.

In de appartementen treft u ook een wasmachine, kinderstoel en kinderbedje.

De royale loungebank in zithoek biedt plaats aan iedereen. U maakt kosteloos gebruik van de aanwezige smart TV en ons mobiele internet: Free WiFi !

Linnenservice

De aparte slaapkamer is voorzien van een 2-persoons boxspringbed (160×200). Op de vide 2 maal een boxspringbed (80×200).

Zelf meebrengen van beddengoed en handdoeken is niet nodig, onze appartementen zijn standaard voorzien van linnenservice. Dat betekent opgemaakte bedden bij aankomst en voldoende handdoeken tot uw beschikking.

4 Gasten

De appartementen hebben een eigen opgang, bereikbaar vanaf ons privé parkeerterrein.

Badkamer

In ieder appartement een fijne badkamer met een verfrissende stortdouche.

Wi-fi

Gratis Wifi? Check! Overal in ons pension heeft u onbeperkt toegang tot snel internet, dus ook in onze appartementen.

Faciliteiten

Complete keuken met keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en Nespresso+ koffiezetapparaat. Verder: Smart TV, 2-persoons boxspringbed (160×200) en 2 maal een boxspringbed (80×200)