Inchecken:

U kunt op de dag van aankomst inchecken tussen 15.00 – 22.00 uur. Van tevoren ontvangt u een incheckcode per e-mail. Met deze code kunt u de rode voordeur van de B&B openen. Als u binnen bent, loopt u door de hal naar de gemeenschappelijke ruimte. Hier vindt u een whiteboard met uw naam en kamernummer. U kunt de kamersleutel hier pakken. De sleutel werkt zowel op de kamer als op de voordeur. U heeft de incheckcode dus niet langer nodig. Neemt u de sleutel mee als u op pad gaat, anders komt u de B&B wellicht niet meer in.

Andere inchecktijden gaan op afspraak, dus graag van tevoren hierover communiceren.

Koffie/thee en andere drankjes:

De koffie en thee zijn bij het ontbijt inbegrepen. Ook op andere momenten kunt u van ons koffieapparaat (met echte bonen) gebruikmaken. U dient dit op te schrijven in onze consumptiemap. Wij verrekenen de prijzen met uw factuur. Dit geldt ook voor andere drankjes en snacks.

Geen zelf meegebrachte eten/drinken nuttigen:

U mag geen zelf meegebrachte eten en drinken nuttigen in de gezamenlijke ruimtes. Dit geldt ook voor het gezamenlijke terras. Wel kunt u gebruikmaken van de drankjes en snacks die wij aanbieden. Graag noteren in de consumptiemap.

Ontbijt:

U kunt bij ons ontbijten tussen 8.15 – 10.00 uur. Indien u vroeg op pad moet en om die reden eerder gebruik wilt maken van het ontbijt, vraagt u ons dan even naar de mogelijkheden.

Uitchecken:

U kunt uitchecken tot 10.30 uur.

Betalingen:  

U kunt bij ons contant betalen of middels bankpas. Voor betaling met creditcard worden extra kosten berekend.

Internet:

U kunt gebruikmaken van de wifi. U vindt het netwerk en het wachtwoord op het krijtbord in de gemeenschappelijke ruimte, maar ook in de informatiemap op uw kamer.

Roken:

Roken is verboden in het gehele pand, zowel op de kamers als in de gemeenschappelijke ruimtes. Wel kunt u buiten op het terras of op uw privéterras of balkon roken. Wij vragen u om gebruik te maken van de asbakken en er zorg voor te dragen dat er geen smeulende peuken achterblijven die brand(gaten) zouden kunnen veroorzaken.

Huisdieren:

Huisdieren zijn verboden in B&B Perruque. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Overlast:

Houdt u er alstublieft rekening mee dat er meerdere gasten in het pand verblijven. Mocht u ’s avonds laat terugkomen, of juist heel vroeg op pad gaan, dan graag een beetje zachtjes aan doen. En ’s avonds laat de televisie gelieve niet te hard zetten.

Sleutels:

De sleutel van uw kamer is tevens de sleutel van de voordeur. Neemt u de sleutel mee als u op pad gaat, want anders komt u de B&B niet meer in.

Mocht u de sleutel kwijtraken, dan rekenen wij €50 euro.

Borg:

Wij vragen geen borg, ook niet voor de appartementen. Wel brengen we €50,- in rekening indien u de sleutel kwijtraakt. Mochten er spullen stukgemaakt zijn, dan zullen wij de kosten hiervoor in rekening brengen.