Overtuigd? Boek direct uw verblijf

Online boeken bij Perruque

U checkt in de boekingsmodule eerst of wij op de gewenste datum een accommodatie beschikbaar hebben. De prijs is direct zichtbaar, evenals arrangementen en last minute aanbiedingen. Een kamer gevonden van uw voorkeur? Dan volgt u eenvoudig de stappen in het boekingsproces.

Bent u in het bezit van een promocode? Vergeet deze dan niet in te vullen tijdens het online boeken bij Perruque, want daarmee kunt u een leuke korting krijgen op uw verblijf. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Eenmaal bij ons gearriveerd verwelkomen wij u graag met een lekkere kop koffie of thee. We vertellen u over ons pand en demogelijkheden die de omgeving biedt.

Indien u dat wenst kunt u bij ons mee eten, dit kunt u aangeven tijdens het online reserveren (in het boekingsproces), maar mocht u dit niet hebben gedaan dan is dat geen probleem. U kunt er bij ons ter plekke naar informeren en eventueel aanmelden.

Mocht u laat op de avond aankomen, laat ons dit dan weten. Wij hebben een sleutelkluisje bij de buitendeur, waarmee u uw kamersleutel zelfstandig kunt verkrijgen. Ook dit kunt u aangeven tijdens het online boeken.