Verken de Friese Meren met een huursloep!

Sinds 2019 liggen er twee gloednieuwe Maxima 630 sloepen voor u klaar

Met een sloep de Friese meren op, meer van onze mooie omgeving genieten kán bijna niet… Maar, er is 1 probleem. Zodra het zonnetje schijnt en de temperatuur aangenaam is, zijn bijna alle sloepverhuur organisaties uitverkocht! Perruque biedt u daarom de kans om rechtstreeks bij ons een fantastische tendersloep te huren.

Deze sloepen hebben een ruime kuip, waar iedereen lekker de ruimte heeft (tot wel 8 personen!). De motor is lekker stil en verstopt onder het achterdek waarop u lekker kunt zonnen. Vanaf het achterste gedeelte van de boot dat gelijk ligt aan het waterniveau springt u zo het verfrissende water in! En, u klimt er met behulp van het trappetje gemakkelijk weer uit.

Routetips? Nadat u dwars door het gezellige Stavoren gevaren bent, gaat u via slingerende binnendijkse wateren op relaxte wijze richting Hindeloopen. Aldaar bekijkt u dit authentieke stadje vanaf het water, toch weer heel anders dan op de fiets! Verder  slingerend langs weilanden en mooie boerderijen brengt onze sloep u naar Workum, waar aanleggen voor een ijsje of bezoek aan een van de vele terrassen een must is. Van hieruit kunt u kiezen om verder te varen richting Makkum of Bolsward, of de vaarroute richting de Fluessen en Heeg, Koudum of Warns te nemen.

U heeft het al door, slechts 1 dagje is eigenlijk te weinig voor al het moois dat Friesland in de aanbieding heeft. Probeer het eens, zelf varen in een sloep. Vaarbewijs niet nodig, eenvoudige bediening en veel comfort aan boord. Genieten!