Logeren op de Friese meren met Houseboat Happy en Enjoy

Maak kennis met onze dochteronderneming Rent to Enjoy, méér vakantie!

Alle accommodaties van Rent to Enjoy zijn gesitueerd op of dichtbij het water. Stuk voor stuk comfortabel, luxueus en sfeervol ingericht en daarom perfect voor een heerlijke vakantie aan de Friese meren!  Zowel de houseboats als de lodge bieden plek aan 2 tot 4 personen. U verblijft op een schitterend schiereilandje gelegen bij Jachthaven de Vrijheid in Warns. Dat is al genieten op zich, maar wat een verblijf bij Rent to Enjoy écht onvergetelijk maakt zijn de verschillende arrangementen.

Als u met een van de Houseboats op pad wilt hoeft u zelf niets te doen. Wij zorgen voor een ervaren privé schipper aan boord!

De Houseboat Enjoy beschikt over 2 aparte slaapkamers, een badkamer met een fijne douche, een open keuken, een ruime living met gegarandeerd een prachtig uitzicht. Houseboat Happy is minstens zo mooi en geschikt voor 2 personen. Het keukenblok is voorzien van een complete inventaris en is uitgerust met koelkast met vriesvak, waterkoker en koffieapparaat.

Overal op voorbereid

Pelletkachels zorgen er voor dat het binnen altijd aangenaam is. Zelfs in de koudste wintermaanden blijft het zo aan boord behaaglijk.  U maakt kosteloos gebruik van de aanwezige smart TV en ons mobiele internet.

Linnenservice

Zelf meebrengen van beddengoed en handdoeken is niet nodig, de houseboats zijn standaard voorzien van linnenservice. Dat betekent opgemaakte bedden bij aankomst en voldoende handdoeken tot uw beschikking.

Meer informatie vindt u op de website van Rent to Enjoy.