Logeren op of nabij de Friese meren

Kies voor een uniek verblijf op Houseboat Hang Loose, Houseboat Enjoy of in een van onze bijzondere glamtainers

Maak kennis met onze dochteronderneming Rent to Enjoy, méér vakantie!

Alle accommodaties van Rent to Enjoy zijn gesitueerd op of dichtbij het water. Stuk voor stuk comfortabel, luxueus en sfeervol ingericht en daarom perfect voor een heerlijke vakantie aan de Friese meren!  Onze houseboats, glamtainers en de lodge bieden plek aan 2 tot 4 personen. U verblijft op een schitterend schiereilandje gelegen bij Jachthaven de Vrijheid in Warns. Meer informatie vindt u op de site van Rent to Enjoy

Houseboats: heerlijk slapen op het water

Gelegen op het water, aangemeerd aan een prachtig stukje natuur. Vanaf de steiger stapt u zo uw eigen luxe accommodatie tegemoet. Houseboat Enjoy beschikt over 2 aparte slaapkamers, een open keuken, een ruime living met gegarandeerd een prachtig uitzicht. Houseboat Hang Loose is minstens zo mooi en geschikt voor een comfortabel verblijf voor 2 of 4 personen. De keuken is voorzien van een complete inventaris, inclusief vaatwasser.

Natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst en heeft elke houseboat een fijne badkamer aan boord, waar zachte handdoeken voor u klaar liggen. Verwarming middels CV of een pelletkachel zorgt er voor dat het binnen altijd aangenaam warm is. Zelfs in de koudste wintermaanden. U maakt kosteloos gebruik van de aanwezige smart TV en ons mobiele internet.

Glamtainers: geheid een bijzondere overnachting

Een beetje apart, dat zijn ze zeker.  Ooit waren het echte wereldreizigers, de containers die de basis vormen voor deze twee unieke en comfortabele vakantie-accommodaties. Niet voor niets noemen wij ze daarom Out of the Box en te Place to Be, met plek voor respectievelijk 4 en 2 personen. Elk voorzien van een eigen keuken en badkamer én een prachtig groen uitzicht!

Uiteraard kunt u ook hier rekenen op onze allround service. Dat betekent opgemaakte bedden bij aankomst en voldoende handdoeken tot uw beschikking. Ontbijt bijboeken? Ook dat kan! En wat dacht u van een eigen sloep om de Friese Meren mee te verkennen? Ontdek het hier!